barry hill's kennel

Uppfödning av Australisk Terrier sedan 2012

Om Mig/ About me

Hej.

Mitt namn är Josefine Barry, är 27 år och jag har vart med Aussie sedan 2009. Det var en ren slump att jag började med denna underbara ras men jag fastnade direkt. Min första Aussie heter Stella, hon kommer från en uppfödare ifrån Malevik som endats ville ha en kull. Vi håller på med utställning och hon är väl meriterad. Stella älskar mat, åka buss och skogspromenader. Familjens första hund var en Gordon Setter vid vid namn Loke och efter det blev det en svart Dvärg Schnauzer vid namn Sågsvedjans Daydreamer in black (Leia), men nu är det bara Australiksa terrier som gäller :)

Min första kull fick jag på Stella 2012-08-25, samtidigt som jag höll på och gick SKK uppfödar utbildning. Jag fick 7 valpar varav att jag sparat 3 valpar från den kullen, hanen Barry Hill´s Batman, tiken Barry Hill´s Batgirl (Betty) och Barry Hill's Talia al Ghul (Tallie). 

Mitt intresse har bara ökat sen första kullen och efter att gått färdigt SKK Uppfödarutbildning. Håller på med mycket utställningar landet runt och har fått ett mycket stort intresse för näringslära för hund och utfodrar mina hundar och valpkullar med Mush vaisto, Emmzo färskfoder samt B.A.R.F. 

     

Josefine & Barry Hill´s Batgirl                        Barry Hill's Batgirl, Barry Hill's Batman,  Stella & Barry Hill's Talia al Ghul