Hej.

Mitt namn är Josefine Barry och jag har vart med Aussie sedan 2009. Det var en ren slump att jag började med denna underbara ras men jag fastnade direkt. Min första Aussie heter Stella, hon kommer från en uppfödare ifrån Malevik som endats ville ha en kull. 

Vi håller på med utställning och hon är välmeriterad. Stella älskar mat, åka buss och skogspromenader. Familjens första hund var en Gordon Setter och efter det blev det en svart Dvärg Schnauzer, men nu är det bara Australiska terrier som gäller :)

Min första kull fick jag på Stella 2012-08-25, samtidigt som jag höll på och gick SKK uppfödarutbildning. Jag fick 7 valpar varav två av tikarna Barry Hill's Batgirl (Betty) och Barry Hill's Talia al Ghul (Tallie) har använts i avel.

Vi befinner oss i Hällesåker/Lindome. Idag består Kenneln av 6 hundar som bor hemma hos oss mig eller ina föräldrar. Hanarna Barry Hill's Deadpool och -Deathlok, tikarna Barry Hill's Mystique, -X-Twenty Three, -Gamora, -Mary Jane Watson. Vi hart även Barry Hill's Black Widow boende hos fodervärd.

Mitt intresse har bara ökat sen första kullen 2012 och efter att gått färdigt SKK Uppfödarutbildning 2012. Har idag haft 7 kullar totalt.

Håller på med mycket utställningar norden runt och har fått ett mycket stort intresse för näringslära för hund och utfodrar mina hundar och valpkullar med Vom og hundemat, Mush vaisto, Emmzo samt egenkomponerad B.A.R.F. 

     

Josefine & Barry Hill's Batgirl                        Barry Hill's Batgirl, Barry Hill's Batman,  Stella & Barry Hill's Talia al Ghul